Boesmate 48, eengezinswoning in Doetinchem Terug naar overzicht

Kenmerken

Verkocht
Prijs:
€ 207.500,- k.k.
Plaats:
Doetinchem
Postcode:
7006CW
Ligging:
In woonwijk
Woningtype:
Eengezinswoning
Soort bouw:
Bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Kamers:
5
Woonoppervlakte:
85m²
Perceeloppervlakte:
157m²
Inhoud:
395m³
Bouwperiode:
1979

Printvriendelijke versie
Deel deze woning op:  
  • Het is leuk wonen aan de Boesmate! Ben je op zoek naar een rustig gelegen tussenwoning op 'de Huet' - een graag bewoonde wijk in Doetinchem - meld je dan!

    Deze goed onderhouden middenwoning met berging ligt op een fijne plek, in een groene woonomgeving, met diverse voorzieningen zoals basisscholen, treinstation en een buurtwinkelcentrum in de nabijheid. Het stadscentrum ligt op ca. 1,5 km en de toe-rit naar de A18 op ca. 1 km. Verschillende sportvelden (voetbal, hockey) liggen op korte afstand.

    In de achtertuin staat een kleine stenen berging en verder is er voldoende plek voor een schommel voor de kids, of voor een lounge-set met een plekje voor de barbecue! Parkeerplaatsen liggen direct nabij de woning.

    NB: Vanwege de grote belangstelling voor deze woning, zullen wij kandidaten die een afspraak willen maken voor bezichtiging op een wachtlijst plaatsen.



    Indeling:

    begane grond:
    - via de entree - met meterkast, toilet en trapopgang - komen we in de woonkamer die voorzien is van een laminaatvloer; in de dichte keuken staat een eenvoudig keukenblok;

    1e verdieping:
    - via trap en overloop komen we op de 1e verdieping met 3 slaapkamers. De gemoderniseerde badkamer beschikt over een douchecabine, wastafelmeubel en 2e toilet; hier zit ook de aansluiting voor de wasmachine. Er is een vaste trap naar de:

    2e verdieping:
    - via de overloop komen we op de voorzolder, waar zich ook de CV-installatie bevindt en tevens een 4e (slaap-)kamer.

    Info:
    - bouwjaar: 1979
    - woonoppervlakte: 85 m2
    - inhoud: 362 m3
    - perceelgrootte: 157 m2
    - Energielabel: B

    Vraagprijs:
    - Deze woning wordt aangeboden met een VANAF-prijs van € 207.500,= kosten koper. Biedingen boven deze VANAF-prijs worden door verkoper serieus in overweging genomen.
    - Gunning onder voorbehoud.


    Aanvaarding:
    - direct.
  • Meer informatie of afspraak tot bezichtigen

    Bel ons op 0314-323404 of stuur een mail naar info@kempers-makelaardij.nl

© 2013-2024 Kempers NVM Makelaardij. Alle rechten voorbehouden.   Privacy Statement   Algemene voorwaarden   Site door OGonline