Taxaties

Bij Kempers Makelaardij bent u als particulier of als bedrijf aan het juiste adres voor een correcte taxatie van uw onroerend goed voor banken, hypotheek-verstrekkers en verzekeraars.

Uiteraard zijn we in staat om snel en deskundig de bouwkundige staat tot in detail te beoordelen en daaraan een objectieve waarde te koppelen.

Kempers Makelaardij is aangesloten bij het NWWI, waar alleen taxateurs die aan strenge kwaliteitseisen voldoen, zich kunnen aanmelden. Het NWWI, Nederlands Woning Waarde Instituut, valideert (keurt) taxatierapporten van woningen van aangesloten taxateurs en ziet erop toe dat elke taxatie uniform en volgens duidelijk richtlijnen is opgesteld. Geldverstrekkers, intermediairs en consumenten krijgen zo heldere, objectieve en betrouwbare woningtaxaties die inzicht geven in de wijze waarop de getaxeerde waarde tot stand is gekomen.


Woningtaxaties

  • voor een nieuwe hypotheek bij aankoop van een woning
  • bij het oversluiten van een bestaande hypotheek
  • in geval van echtscheiding
  • voor het bepalen van successieaangifte bij overlijden
  • voor het vaststellen van de herbouwwaarde in verband met actualisatie van de opstalverzekering

Bedrijfstaxaties

  • van kantoren, winkels en bedrijfsruimten
  • bij wijzigingen van de bestaande hypotheek

Kempers Makelaardij is als NVM makelaar eveneens aangesloten bij VastgoedCert, het kwaliteitsregister van makelaars en taxateurs.

Meer weten over taxaties?

Voor al uw vragen zijn wij bereikbaar op telefoonnummer 0314-323404.

Of stuur een mail naar info@kempers-makelaardij.nl


Taxaties Doetinchem

nwwi Taxaties Doetinchem vastgoedcert Taxaties Doetinchem
Ondanks het coronavirus kunnen afspraken, zoals bezichtigingen en taxaties, met aangepaste maatregelen doorgaan. Lees meer
© 2013-2023 Kempers NVM Makelaardij. Alle rechten voorbehouden.   Privacy Statement   Algemene voorwaarden   Site door OGonline