Oude Wehlseweg 7, Bungalow in Doetinchem Terug naar overzicht

Kenmerken

Verkocht
Prijs:
€ 549.000,- k.k.
Plaats:
Doetinchem
Postcode:
7007GE
Ligging:
Aan rustige weg
Woningtype:
Bungalow
Soort bouw:
Bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Garage:
Ja
Kamers:
4
Slaapkamers:
3
Woonoppervlakte:
230m²
Perceeloppervlakte:
2262m²
Inhoud:
700m³
Bouwperiode:
1995

Printvriendelijke versie
Deel deze woning op:  
  • In het buitengebied met blijvend vrije ligging, doch direct aan de rand van de woonwijk Dichteren en op wandelafstand van het gezellige stadscentrum van Doetinchem gelegen, onder architectuur gebouwde VRIJSTAANDE villa met verwarmde inpandige garage en tuinhuis gelegen op een perceel van 2.262 m2 eigen grond.




    De uitstekend onderhouden villa, welke is ontworpen door de gerenommeerde architect Bokstijn, is op traditionele wijze gebouwd in 1995, volledig geïsoleerd en meet een royale inhoud van ca. 700 m3. Doordat het object beschikt over een extra slaap- en badkamer op de begane grond is het eventueel zeer geschikt als levensloopbestendige woning.

    De rondom de woning zeer fraai aangelegde tuin heeft een uitstekende bezonning en beschikt over een werkelijk optimale privacy, aan de voorzijde kijkt men uit over de aangrenzende landerijen.


    Indeling:

    begane grond:
    · entree, ruime ontvangsthal met garderobe, toilet, bijkeuken met aansluitingen voor wasmachine en droger, tevens is hier de directe toegang tot de volledig geisoleerde en verwarmde garage welke plaats biedt aan een tweetal grote automobielen; royale living met haardpartij en vide, tevens bieden vanuit de woonkamer openslaande terrasdeuren toegang tot de ca. 50 meter diepe achtertuin, gesloten keukenruimte met keuken in hoekopstelling voorzien van allerhande inbouwapparatuur, tevens is de keuken voorzien van een granieten werkblad, tussenhal naar de ruime slaapkamer met aangrenzende badkamer welke is voorzien van een ligbad, inloopdouche, badmeubel, hangcloset en designradiator, ook de slaapkamer beschikt over openslaande terrasdeuren naar de tuin.

    De gehele begane grond is voorzien van een comfortabele vloerverwarming en deels voorzien van een fraaie natuurstenen vloerafwerking.

    1e verdieping:
    · overloop met werkhoek in videruimte, twee zeer ruim bemeten slaapkamers, 2e badkamer met douche, wastafel en toilet. Tevens beschikt deze verdieping over ruim voldoende bergruimte.

    De ronde lichtkoepel zorgt voor een bijzondere lichtinval op de overloop.

    De zonzijde van de woning beschikt over zonwering middels screens, ook beschikt de woning over energiebesparende zonnecollectoren.
  • Meer informatie of afspraak tot bezichtigen

    Bel ons op 0314-323404 of stuur een mail naar info@kempers-makelaardij.nl

© 2013-2024 Kempers NVM Makelaardij. Alle rechten voorbehouden.   Privacy Statement   Algemene voorwaarden   Site door OGonline