Rijksstraatweg 102, Kantoorruimte in Voorst Terug naar overzicht

Kenmerken

Prijs:
€ 1.695.000,- k.k.
Postcode:
7383AV
Soort BOG:
Kantoorruimte
Soort bouw:
Bestaand
Oppervlakte:
600m²
Postcode:
7383AV

Printvriendelijke versie
Deel dit object op:  
 • Zeer statige kantoorvilla "Huize Enkstein" met tuinhuis/schuur, theehuis, parkeergelegenheid en siertuin te koop.

  Goed verscholen achter groen ligt dit prachtige pand met enorm veel historie. Het terrein bereikt u via de oude gemetselde poort met sier smeedijzeren hekken. Hier kunt u werken met grandeur.
  Het statige huis dateert uit de 19e eeuw en heeft een prachtige in symmetrie opgebouwde gevel. De voordeur bevindt zich in het midden van het pand. De hoge raampartijen zorgen voor veel lichtinval. Dit prettige lichtinval is kenmerkend voor de villa. Alle kantoorruimten zijn ruim en licht. Het trapportaal is bijzonder fraai. Een aantal plafonds zijn gedecoreerd met originele ornamenten. De siertuin is royaal en er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. Dit is slechts een kleine opsomming van wat u te wachten staat.

  " Huize Enkstein" is rond 1850 gebouwd en ligt in het centrum van Voorst. De villa is een Rijksmonument en heeft tal van authentieke kenmerken. Het geheel is gesitueerd op een besloten domein van 4.124 m². De formele tuin met theehuis, gazon, rododendrons, terras en vijverpartij sluiten fraai aan bij de historie en architectuur van het huis. Het tuinhuis is praktisch en geschikt voor meerdere doeleinden. Een ideale locatie om in rust en privacy te verblijven.

  Neem - i.v.m. de collegiale aanbieding van dit object - contact op met Witte Rentmeesters en Makelaars, T 0314-38 21 21 of info@witterentmeestersenmakelaars.nl .

  Indeling:

  Parterre
  De kantoorvilla betreedt u middels de prachtige dubbele deuren die met glas zijn ingezet. Een geweldige binnenkomst. De entree is zeer uitnodigend door de marmeren vloer, de trappartij die centraal is gelegen en de symmetrie van de overige toegangsdeuren. Op deze verdieping bevinden zich 5 kantoorruimten, verschillende toiletruimten, een ruime keuken en bijkeuken.
  De eerste verdieping is te bereiken via een trap vanuit de centrale hal en via een vaste trap vanuit de hal gelegen aan de rechterkant van het pand.

  Eerste verdieping:
  Royale centrale hal met aan de voorzijde een charmante wachtruimte. De wachtruimte heeft openslaande authentieke deuren naar het balkon. De centrale hal biedt toegang tot 5 kantoorruimten, waarvan een zeer geschikt is als vergaderruimte. De vergaderruimte heeft een oppervlakte van ca 42m² en heeft een gashaard met stenen mantelschouw, plafond met ornamenten en hoge raampartijen. Tevens bevindt zich op deze verdieping een toiletruimte.
  De tweede verdieping is te bereiken via een vaste trap.

  Tweede verdieping:
  Hal met toegang tot 5 kantoorruimten, toiletruimte en pantry. Het grootste kantoor op deze verdieping heeft een oppervlakte van maar liefst 66m².

  Kelder:
  Provisieruimte ca 24m².

  Tuinhuis/schuur:
  Het bijgebouw heeft een oppervlakte van 25m² en is voorzien van elektra.

  Verhuurbaar vloeroppervlak:
  -Parterre: ca 101m² kantoorruimte, ca 40m² verkeersruimte, ca 49 m² toilet-, facilitaire- en techniekruimte;
  -Eerste verdieping ca 132m² kantoorruimte, ca 28m² verkeersruimte, 2m² toilet-, facilitaire- en techniekruimte;
  -Tweede verdieping ca 148m² kantoorruimte, ca 15m² verkeersruimte, ca 2m² toilet-, facilitaire- en techniekruimte.

  Voorzieningen:
  De kantoorruimten worden aangeboden met: sanitaire voorzieningen, internetgebruik via de kabel, nutsvoorzieningen, cv-installatie rookmelders en brandblussers.
  Voorzieningen en uitvalswegen zijn binnen handbereik. U bent van harte welkom deze prachtige villa vrijblijvend te bezichtigen.

  Bijzonderheden:
  -Totale verhuurbare vloeroppervlakte is 519m²;
  -10 parkeerplaatsen;
  -Rijksmonument;
  -Prachtige originele kenmerken;
  -Centrale ligging;
  -Gedeeltelijk dubbele beglazing;
  -Er is een principeverzoek ingediend bij de gemeente Voorst om bewoning ook mogelijk te maken.
 • Reageer op dit object

   
   
  Versturen
 • Stuur dit object door

   
  Versturen
© 2013-2018 Kempers NVM Makelaardij. Alle rechten voorbehouden.Site door OGonline