Dorpsstraat 32, Kantoorruimte in Hummelo Terug naar overzicht

Kenmerken

Prijs:
€ 100,- p.m2.j.
Postcode:
6999AD
Soort BOG:
Kantoorruimte
Soort bouw:
Bestaand
Oppervlakte:
300m²
Postcode:
6999AD

Printvriendelijke versie
Deel dit object op:  
 • Op een markante locatie, nabij het centrum van Hummelo staat de kantoorvilla "De Zuylenkamp".
  Een statig gemeentelijk monument uit het bouwjaar 1893.

  De villa is in 1995 geheel gerestaureerd en gerenoveerd en biedt werkruimte aan meerdere bedrijven. Ook in 2010 dit jaar zijn de nodige extra voorzieningen aangebracht, waaronder een luchtbehandelingssysteem voor een efficiƫnt energiegebruik.
  In het voor- en achterhuis zijn verschillende kantoorruimtes beschikbaar. De kantoorruimtes (voorhuis, begane grond 151 m2 BVO en eerste verdieping 149 m2 BVO) zijn gezamenlijk en afzonderlijk te huren. Het voorhuis heeft aan de Dorpsstraat haar fraaie en markante entree. De kantoorruimtes worden verhuurd met de erbij behorende kantoortuin, vrij gebruik van de parkeerplaatsen en eventueel de ondersteunende diensten van de receptie.

  Het gerenommeerde hotel restaurant De Gouden Karper is op wandel afstand aanwezig en vanaf de villa kunt u een prachtige wandeling maken op het nabij gelegen landgoed Enghuizen.

  Wilt u deel uitmaken van dit stukje geschiedenis? Download dan de brochure of neem - i.v.m. de collegiale aanbieding van dit object - contact op met Witte Rentmeesters en Makelaars, T 0314-38 21 21.

  Bereikbaarheid
  De kantoorruimte is gelegen op een goede en aantrekkelijke locatie met een directe verbinding naar de steden Doetinchem en Zutphen, binnen 15 minuten de op- en afrit van de Rijksweg A348 (Rheden - Arnhem) en Rijksweg A18 (Varsseveld - Didam). Arnhem is slechts 20 minuten rijden gelegen met de auto.
 • Reageer op dit object

   
   
  Versturen
 • Stuur dit object door

   
  Versturen
© 2013-2019 Kempers NVM Makelaardij. Alle rechten voorbehouden.   Privacy Statement  Site door OGonline